Disclaimer – Ressolution
Meteen naar de content

SUMMER SALE! Betaal later met Klarna

Klarna

  Disclaimer

  Ressolution E-commerce. (Ressolution) (Kamer van Koophandel: 85061919), hierna benoemt als Ressolution, verleent u hierbij toegang tot de website www.ressolution.nl en nodigt u uit de hier aangeboden producten af te nemen.

  Ressolution behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid
  Ressolution spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ressolution.

  In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ressolution nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten
  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ressolution.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ressolution, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

  Veilig Afrekenen

  Wij gebruiken gecodeerde SSL-beveiliging om ervoor te zorgen dat uw gegevens 100% beschermd zijn.

  24/7 Klantenservice

  Heeft u vragen? U kunt ons 7 dagen per week bereiken via ons e-mailadres.

  Gratis Verzending

  Bij bestellingen in Nederland & België worden er geen verzendkosten berekend.

  4.8 Ster Reviews

  Meer dan 11.000+ klanten gingen je voor. Waar wacht je nog op?